Käyttöohjeet

Firelight kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiiniöljykynttilöitä. Kynttilän sydämenä toimii ohuet lasikuitulangat lasiputken sisällä. Oikein asetettuna kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen.

Parafiiniöljy: Käytä kynttilässä aina samaa parafiiniöljyä. Jos jostain syystä joudut käyttämään eri öljyä, tyhjennä ja puhdista kynttilä allaolevien ohjeiden mukaisesti.

Täyttö: Aseta suppilo kynttilään ja kaada öljyä hitaasti, kunnes noin 2/3 kynttilästä on täynnä. Aseta lasikuitusydän putkessaan varovasti paikalleen. Anna öljyn imeytyä lasikuitusydämeen noin 30 min ennenkuin sytytät kynttilän ensimmäistä kertaa. Uudelleen täytettäessä poista lasikuitusydän varovasti ennen täyttöä.

Lasikuitusydän: Lasikuitusydän on jo valmiiksi asetettu oikeaan tasoon, tarkista kuitenkin ennen käyttöä että lasikuitusydämen yläpää on oikealla tasolla ja säädä tarvittaessa. Lasikuitusydämen yläpää pitäisi olla samalla tasolla lasiputken yläpään kanssa, näin liekki on sopivan suuruinen ja palaa kauneimmin.

Käyttöohjeet

Puhdistus (tarvittaessa): Käytä kynttilässä aina samaa parafiiniöljyä. Jos jostain syystä joudut käyttämään eri öljyä, tyhjennä ja puhdista kynttilä seuraavasti: Ota varovasti lasikuitusydän pois ja kaada loppu öljy pois kynttilästä. Ei kuitenkaan WC pönttöön tai viemäriin. Täytä kynttilä vedellä laimennetulla astianpesuaineella. Anna seistä yön yli. Kaada vesi pois ja huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Aseta kynttilä uunipellille ja anna kynttilän kuivua 150 asteisessa uunissa noin 30 min. Anna kynttilän jäähtyä ennen siihen koskemista. Ennen kynttilän täyttämistä, puhdista kynttilä ulkopuolelta lasinpesunesteellä, varo suihkuttamasta ainetta kynttilän sisään. Näin kynttilä on jälleen kirkas ja valmis uudelleen täyttöä ja käyttöä varten. Sormenjälkiä voi pyyhkiä myös mikrokuituliinalla tms.

Varoitukset:
Polta kynttilää aina palamattomalla alustalla, poissa syttyvien materiaalien läheisyydestä.
Älä jätä palavaa kynttilää yksin.
Ei lasten ulottuville.
Älä pudota kynttilän päälle esineitä mm. tulitikkuja.
Kynttilän leimahtaessa sammuta tukahduttamalla.
Palavaa kynttilää ei saa liikutella.

Tunnelmallisia hetkiä!